بک لینک -

سايت پیش بینی
وان ایکس بت
سایت شرط بندی انفجار
سایت شرط بندی
سایت بازی انفجار
سایت شرط بندی فوتبال
سایت enfejar
بت فوروارد
جت بت
سایت پیش بینی فوتبال
sibbet90
وان ایکس بت
سایت بازی انفجار
پوکر آنلاین
بت بال 90
انفجار آنلاین
جت بت
بازی انفجار
سایت بازی انفجار

 مجله دلتا مجله دلتا .

مجله دلتا

آموزش ترکیب رنگ موی زیتونی

رنگ زیتونی دارای تناژهای گوناگونی است که با توجه به نوع پوست خود می‌توانید انواع گرم یا سرد آن را انتخاب کنید.

زیبایی مو تاثیر زیادی در جذابیت ظاهری و افزایش اعتمادبه‌نفس فرد دارد. یکی از روش‌های آرایش مو رنگ کردن آن است. رنگ مو دارای تنوع زیادی است. در این مطلب مجله دلتا فرمول ترکیب رنگ موی زیتونی را به شما آموزش می‌دهیم.

یکی از بزرگ‌ترین تغییراتی که یک فرد می‌تواند در ظاهر خود ایجاد کند، تغییر رنگ مو است. اگر می‌خواهید موهای خود را با یکی از تکنیک‌های هایلایت یا حتی تمام بخش سر را به رنگ زیتونی درآورید، پیش از هر چیز باید با تاثیر آن بر چهره آشنا شوید.

رنگ موی زیتونی
رنگ زیتونی دارای تناژهای گوناگونی است که با توجه به نوع پوست خود می‌توانید انواع گرم یا سرد آن را انتخاب کنید. این رنگ سن فرد را بیش‌تر نشان می‌دهد و حالتی مات به چهره می‌بخشد. رنگ زیتونی برای افرادی با پوست چرب و براق مناسب است.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی بیش‌تر با تاثیر رنگ مو در ظاهر “رنگ مو و تاثیر آن در زیبایی چهره” را مطالعه کنید.

 

ترکیب رنگ زیتونی بدون دکلره
از آنجا که دکلره کردن مو یک فرآیند شیمیایی است و موجب تضعیف ساقه‌های مو می‌شود، بیش‌تر متخصصان زیبایی توصیه می‌کنند تا حد امکان از دکلره استفاده نشود. به همین دلیل ما در اینجا شیوه‌ای را به شما آموزش می‌دهیم که بدون نیاز به بی‌رنگ کردن مو با مواد شیمیایی رنگ موی خود را به زیتونی تغییر دهید.

برای این کار لازم است با کمک رنگ موی سه صفر پایه موی خود را روشن کنید و سپس دو پیمانه اکسیدان ۲ درصد را با یک پیمانه رنگ زیتونی روشن، ۱ سانتی‌متر  واریاسیون سبز و ۱ سانتی‌متر واریاسیون نقره‌ای مخلوط کرده و کل سر را با آن بپوشانید.

پس از نیم ساعت به آرامی مو را شست‌وشو دهید.

چنانچه رنگ دلخواه به دست نیامده بود می‌توانید بعد از خشک کردن مو دوباره آن را رنگ کنید.

 

فرمول ترکیب زیتونی – طلایی
اگر سردی رنگ زیتونی را نمی‌پسندید می‌توانید از ترکیب زیتونی – طلایی کمک بگیرید. برای اینکه مو به خوبی رنگ بگیرد ابتدا باید آن را تا پایه ۷ دکلره  و سپس از ترکیب رنگ زیر استفاده کنید.

نصف پیمانه رنگ زیتونی شماره ۷
یک چهارم پیمانه رنگ بلوند طلایی
۴۰ سی سی اکسیدان ۶ درصد
۲۰ سی سی آب
با توجه به سبک مورد نظر می‌توانید کل مو یا با استفاده از فویل و کلاه بعضی از ساقه های مو را به مواد آغشته کنید و تا رنگ گرفتن کامل صبر کنید. سپس مو را با آب گرم شسته و با استفاده از روغن های طبیعی مانند جوجوبا یا آرگان آن را تقویت کنید.

نگهداری از موهای رنگ شده برای حفظ سلامت و کیفیت رنگ مو ضروری است.

برای مشاهده مطالب بیشتر از مجله مد و زیبایی دلتا دیدن نمایید


برچسب: مد و زیبایی،دلتا،مجله دلتا،مجله مد و زیبایی،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۴:۱۶:۴۱ توسط:مجله دلتا موضوع: نظرات (0)

مانتو آبی کاربنی با چه رنگ‌هایی ست می‌شود؟

در فصل‌های سرد ترکیب مانتو آبی کاربنی و سایر رنگ‌های سرد مانند بنفش محبوبیت بیش‌تری دارد.

آبی کاربنی با چه رنگی ست می‌‎شود ؟
هر رنگ تاثیر خاصی در ظاهر افراد می‌گذارد. آبی کاربنی یکی از رنگ‌های سرد است که در چرخه رنگ از رنگ‌های اصلی به شمار می‌رود. این رنگ، هم خانواده آبی کلاسیک و به عنوان رنگ سال ۲۰۲۰ معرفی شده است. اگر می‌پرسید مانتو آبی کاربنی با چی ست میشه ؟ در این مطلب مجله دلتا جواب سوال شما را خواهیم داد.

رنگ آبی کاربنی نمادی از صلح و آرامش است و در ناخودآگاه افراد دریا و آسمان را تداعی می‌کند. با پوشیدن مانتو آبی کاربنی چهره شما آرام و خونسرد به نظر می‌رسد. برای ست کردن لباس‌های دیگر با آبی کاربنی بهتر است رنگ‌های مکمل و هم‌خانواده آن را بشناسید و سایر پوشاک خود را از آن رنگ‌ها انتخاب کنید.

 

سفید رنگی خنثی است و با قرار گرفتن در کنار آبی کاربنی جلوه آن را برجسته‌تر می‌سازد.


مکمل رنگ آبی کاربنی
برای حفظ تعادل دمای رنگ می‌توانید رنگ‌های گرم مانند قهوه‌ای و نارنجی را ترکیب کنید. نارنجی از تلفیق دو رنگ زرد و قرمز به دست می‌آید و به عنوان مکمل رنگ آبی شناخته می‌شود.

 

رنگ‌های اصلی در کنار هم نمایی برجسته دارند. بنابراین می‌توانید آبی را با زرد که نماد نور و روشنی است ست کنید. این رنگ را روی اکسسوری‌های مورد استفاده مانند کیف یا دستبند انعکاس دهید.

قرمز رنگ اصلی دیگری است که در کنار آبی کاربنی کنتراست جذابی ایجاد می‌کند و جلوه‌ای کلاسیک به فرد می‌بخشد.


ست کردن مانتو آبی با شال
در فصل‌های سرد ترکیب مانتو آبی کاربنی و سایر رنگ‌های سرد مانند بنفش محبوبیت بیش‌تری دارد. لیمویی و صورتی رنگ مورد علاقه بانوان است و می‌توانید آن‌ها را برای شاداب نشان دادن چهره و ایجاد هارمونی ملایم انتخاب کنید.

ست مانتو آبی کاربنی با کیف و کفش
رنگ‌های برجسته و پر رنگ را برای کیف یا کفش انتخاب کنید تا با ایجاد تضاد در رنگ، ظاهری چشمگیر داشته باشید. بهتر است برای جلوگیری از ایجاد شلوغی، بیش از سه رنگ را در کنار هم به کار نبرید. اگر می‌خواهید بدانید مانتو آبی کاربنی با چی ست میشه ، ترکیب صورتی کم‌رنگ، کرم و آبی کاربنی را به شما پیشنهاد می‌کنیم. البته در نظر داشته باشید رنگ‌های روشن فرد را چاق‌تر نشان می‌دهد.

 

اگر می‌خواهید لاغرتر دیده شوید مانتو آبی کاربنی را با قهوه‌ای پررنگ و یشمی ست کنید، زیرا رنگ‌های تیره سبب می‌شود لاغرتر به نظر برسید.

با شناخت رنگ‌ها و دیدن عکس‌های بالا می‌توانید به خوبی رنگ‌ها را در کنار هم ترکیب کنید و ظاهری شیک داشته باشید.

برای مشاهده مطالب بیشتر از مجله مد و زیبایی دلتا دیدن نمایید


برچسب: مد و زیبایی،دلتا،مجله دلتا،مجله مد و زیبایی،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۴:۰۱:۴۶ توسط:مجله دلتا موضوع: نظرات (0)

انواع بافت مو

بافت مو یکی از ساده‌ترین روش‌هایی است که در جذابیت ظاهر افراد موثر است.

انواع بافت مو
زیبایی مو در افزایش جذابیت ظاهری تاثیر گذار است . راه‌های مختلفی برای آرایش مو وجود دارد و بافتن مو یکی از ساده‌ترین کارهایی است که می‌توانید بی نیاز از مراجعه به سالن زیبایی روی موهای خود انجام دهید. در این مطلب مجله دلتا انواع بافت مو را همراه با تصویر به شما آموزش می‌دهیم.

 

 

با چند بار تمرین می‌توانید به راحتی و به خوبی بافت مو را انجام دهید. بافتن مو یکی از کارهایی است که هیچ‌وقت قدیمی نمی‌شود و در طول روز، مهمانی‌های رسمی و دورهمی می‌توانید با کمک آن چهره خود را جذاب کنید.

 

 

در نظر داشته باشید یکی از عواملی که در زیبایی موهای بافته شده موثر است سلامت و درخشندگی آن است. برای تقویت موی سر می‌توانید از انواع روغن‌های گیاهی مانند روغن جوجوبا یا آرگان کمک بگیرید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با سایر روش‌های جذابیت مو “رنگ مو و تاثیر آن در زیبایی چهره” را مطالعه کنید.

 

 

 

برای ایجاد تناسب و تعادل، مدل‌های بافت شلوغ با آرایش لایت مناسب‌تر است. برای جلوگیری از آسیب رساندن به ریشه مو، بهتر است آن را محکم نکشید، به آرامی و شُل مو را ببافید.

 

 

 

برای افرادی با صورت بیضی و کشیده، مدل بافت‌های ریز را توصیه می‌کنیم. برای اینکه مو بهتر حالت بگیرد، قبل از بافتن،مو را با سشوار یا اتوی مو صاف و گره‌های آن را با شانه باز کنید.

 


اگر موی بلند با حجم زیادی دارید، می‌توانید آن را به شکل دم اسبی ببندید و سپس انتهای آن را با استفاده از کِش بافت ببافید.

 

 

 

اگر قد کوتاهی دارید و می‌خواهید کمی بلندتر به نظر برسید، بعد از بافتن مو، آن را بالای سر جمع کنید تا کشیده‌تر به نظر برسید.

شاید در ابتدا موفق نشوید بافت موی جذابی داشته باشید، اما با تکرار و تمرین زیاد در مقابل آینه می‌توانید به خوبی موی خود را ببافید.

برای مشاهده مطالب بیشتر از مجله مد و زیبایی دلتا دیدن نمایید


برچسب: مد و زیبایی،دلتا،مجله دلتا،مجله مد و زیبایی،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۱ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۳۶:۰۹ توسط:مجله دلتا موضوع: نظرات (0)

۷ مورد از علائم پوسیدگی دندان

با شناخت علائم پوسیدگی دندان، از بروز مشکلات جدی و پرداخت هزینه‌های هنگفت برای درمان آن جلوگیری کنید. در ادامه با مجله سلامتی  به 7 مورد از نشانه‌های دندان پوسیده اشاره می‌کنیم.

پوسیدگی دندان شایع‌ترین بیماری دهان و دندان به شمار می‌رود که مشکلات متعددی به همراه دارد. اگر این عارضه به موقع درمان نشود، می‌تواند باعث از بین رفتن عصب دندان و مشکلات جدی بسیاری شود. توصیه می‌کنیم با آگاهی از نشانه‌های پوسیدگی، مانع ایجاد مشکلات و صرف هزینه‌های بیشتر شوید. در این مطلب مجله دلتا با علائم پوسیدگی دندان آشنا خواهیم شد.

دندان درد طولانی مدت
دندان درد، اغلب یکی از علائم پوسیدگی دندان است؛ به ویژه مواقعی که دندان صدمه دیده با چیزی تماس پیدا می‌کند. درد اغلب یک نشانه است و می‌تواند در خود دندان یا لثه زیر دندان باشد. این دردها ممکن است گاهی تند و تیز و شدید و گاهی هم خفیف و تپشی باشند که هر دو حالت نشانه پوسیدگی است.

احساس درد هنگام غذا خوردن
اگر هنگام غذا خوردن احساس درد ناگهانی می‌کنید، علت آن می تواند عفونت لثه، ترک خوردن یا پوسیدگی دندان باشد. با لمس ناحیه مورد نظر می‌توانید شدت درد را بسنجید؛ اگر از شدت درد نتوانید به دندان خود دست بزنید، باید برای معاینه به دندان پزشک مراجعه کنید.

 

بو و مزه بد دهان
پوسیدگی به حفره‌های کوچک و عفونی گفته می‌شود که درون دندان به وجود می‌آید و محل مناسبی برای انباشت تکه‌های غذا و رشد باکتری‌ها است. این عارضه در اثر تجمع مواد اسیدی و قندی به وجود می‌آید. باکتری‌ها می‌توانند وارد این حفره شده و باعث بو و مزه بد دهان شوند.

احساس ناخوشایند در برابر تغییر دما
دندان پوسیده و عفونی حساسیت زیادی به دما دارد؛ مساله‌ای که خوردن و نوشیدن را ناخوشایند و دردناک می‌کند. هر کدام از دندان‌ها درون خود یک عصب و یک رگ دارند که با خون‌رسانی، به رشد و عملکرد دندان کمک می‌کند. وقتی پوسیدگی وسعت پیدا کند و به عصب نزدیک شود، عصب می‌تواند تغییر دما را راحت تر احساس کند.

تیرگی دندان
بعضی پوسیدگی‌ها بر سطح دندان و به شکل یک حفره ظاهر می‌شوند؛ اما برخی شکل یک نقطه یا لکه دارند. ظاهر شدن لکه‌های سیاه، قهوه‌ای یا سفید رنگ روی دندان اغلب نشانه پوسیدگی آن است، گرچه این لکه‌ها می‌توانند طبیعی هم باشند. اگر لکه روی دندان نرم یا چسبنده باشد، احتمالا یکی از علائم پوسیدگی دندان است. در بعضی موارد، پوسیدگی ممکن است باعث تیره شدن کل دندان یا افزایش احتمال شکستن آن شود.

 

خونریزی هنگام مسواک زدن
پوسیدگی می‌تواند باعث خونریزی هنگام مسواک زدن شود که علت آن تحریک شدن لثه از سوی عصب آسیب دیده است. خونریزی‌های مکرر ممکن است نشانه بیماری لثه یا یک پوسیدگی عمیق باشد. اگر پوسیدگی بزرگی در خط لثه وجود داشته باشد، ممکن است مواد غذایی در پوسیدگی گیر کنند و باعث صدمه دیدن لثه شود. اگر پوسیدگی خیلی بزرگی در دندان داشته باشید، ممکن است خود دندان خونریزی کند.

التهاب لثه
در بعضی موارد ورم لثه یکی از علائم پوسیدگی دندان است، گرچه این ورم ممکن است دردناک نباشد. اگر پوسیدگی خیلی عمیقی در دندان وجود داشته باشد، باعث صدمه دیدن، از بین رفتن یا عفونی شدن عصب خواهد شد. این عفونت موجب التهاب لثه می‌شود.

در صورت مشاهده هر یک از علائم گفته شده، حتما به پزشک مراجعه کنید.

پیشنهاد مطالعه: برای آشنایی با نحوه مراقبت از دندان “نکاتی در مورد حفظ سلامت دندان‌ها” را مطالعه کنید.


برچسب: بهداشت دهان و دندان، دندان، سلامتی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۴:۰۱:۵۸ توسط:مجله دلتا موضوع: نظرات (0)

۷ مورد از علائم پوسیدگی دندان

تبخال ظاهری ناخوشایند در چهره فرد به وجود می‌آورد. برای رفع این عارضه می‌توانید از روش‌های خانگی بهره ببرید که در این مطلب به 5 مورد اشاره کرده‌ایم. با مجله سلامتی همراه باشید.

تبخال معمولا همان عفونت ویروسی به فرم جوش‌های ملتهب است که اطراف لب ایجاد می شود. این جوش‌ها می‌توانند با یکدیگر لایه‌ای ضخیم ایجاد کنند و پهنای زیادی داشته باشند. بعد از این که جوش‌ها می‌ترکند، تبخال شکل می‌گیرد. این عارضه معمولا در عرض دو تا چهار هفته ناپدید می‌شود، به طوری که هیچ اثر زخمی از آن باقی نمی‌ماند. در این مطلب مجله دلتا، چند روش خانگی برای درمان تبخال را به شما خواهیم گفت.


درمان تبخال با یخ
یخ می‌تواند التهاب، قرمزی و درد ناشی از تبخال را از بین ببرد. قالب یخ را در یک پارچه تمیز بپیچید و سپس آن را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روی قسمت مورد نظر قرار دهید.

این کار را هر سه الی چهار ساعت یکبار تکرار کنید.

 

سیر
سیر دارای آنزیم‌هایی است که خواص ضد باکتریایی، ضد ویروسی و ضد قارچی دارند، به درمان تبخال کمک می‌کنند و خواص ضد التهابی آن‌ها می‌تواند ورم و التهاب را کاهش دهد.

یک حبه سیر را نصف کرده، آن را روی ناحیه مورد نظر قرار دهید و ۱۰تا ۱۵ دقیقه صبر کنید. این فرآیند را سه تا پنج بار در روز تکرار کنید.

ریشه شیرین بیان
گیاه شیرین بیان برای درمان تبخال بسیار مناسب است و همچنین دارای یک ماده فعال است که به آن گلیسیریزین می‌گویند؛ این ماده دارای خواص ضد التهابی و ضد ویروسی است.

یک قاشق غذاخوری از پودر ریشه شیرین بیان را با نصف قاشق چای‌خوری آب مخلوط کرده، آن را روی تبخال بگذارید و چند ساعت صبر کنید. این کار را چند بار در روز انجام دهید.

همچنین می‌توانید چای ریشه شیرین بیان یا مکمل آن را میل کنید. اگر مستعد تبخال زدن هستید، این گیاه را بخورید تا احتمال تبخال زدن شما به حداقل برسد.

نکته: اگر فشار خون بالایی دارید، از مصرف ریشه شیرین بیان خودداری کنید؛ زیرا فشار خون را افزایش و پتاسیم را کاهش می‌دهد.

 

بالم لیمو
بالم لیمو بهبود تبخال را تسریع، التهاب آن را کاهش می‌دهد و از پخش شدن عفونت‌ها جلوگیری می‌کند. بالم لیمو حاوی ترکیبات ضدویروسی است.

دو قاشق چای‌خوری برگ لیموی خشک شده را با یک لیتر آب داغ به مدت ده دقیقه مخلوط کنید؛ سپس سه تا چهار فنجان از آن را در روز بنوشید. می‌توانید کمی از آن را روزی سه تا پنج بار روی تبخال بزنید.

درمان تبخال با شیر سرد
شیر، حاوی ایموگلوبین‌هایی است که از تبخال زدن جلوگیری می‌کند. ایمونوگلوبولین دسته‌ای از مولکول‌های موجود در سیستم ایمنی است. علاوه بر آن نوعی چربی به نام مونوکاپرین در شیر است که خواص ضدویروسی دارد. شیر سرد همچنین احساس ناراحتی حاصل از تبخال را  کاهش می‌دهد.

یک پد را درون شیر سرد فرو ببرید، آن را به ناحیه مورد نظر بچسبانید و ده دقیقه صبر کنید. این کار را یک یا دو بار در روز انجام دهید. جدا از این روش، نوشیدن شیر هم برای رفع تبخال مفید است.

 


برچسب: بهداشت دهان و دندان، دندان، سلامتی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۵۵:۴۹ توسط:مجله دلتا موضوع: نظرات (0)

۵ روش درمان خانگی تبخال

تبخال ظاهری ناخوشایند در چهره فرد به وجود می‌آورد. برای رفع این عارضه می‌توانید از روش‌های خانگی بهره ببرید که در این مطلب به 5 مورد اشاره کرده‌ایم. با مجله سلامتی همراه باشید.

تبخال معمولا همان عفونت ویروسی به فرم جوش‌های ملتهب است که اطراف لب ایجاد می شود. این جوش‌ها می‌توانند با یکدیگر لایه‌ای ضخیم ایجاد کنند و پهنای زیادی داشته باشند. بعد از این که جوش‌ها می‌ترکند، تبخال شکل می‌گیرد. این عارضه معمولا در عرض دو تا چهار هفته ناپدید می‌شود، به طوری که هیچ اثر زخمی از آن باقی نمی‌ماند. در این مطلب مجله دلتا، چند روش خانگی برای درمان تبخال را به شما خواهیم گفت.


درمان تبخال با یخ
یخ می‌تواند التهاب، قرمزی و درد ناشی از تبخال را از بین ببرد. قالب یخ را در یک پارچه تمیز بپیچید و سپس آن را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه روی قسمت مورد نظر قرار دهید.

این کار را هر سه الی چهار ساعت یکبار تکرار کنید.

 

سیر
سیر دارای آنزیم‌هایی است که خواص ضد باکتریایی، ضد ویروسی و ضد قارچی دارند، به درمان تبخال کمک می‌کنند و خواص ضد التهابی آن‌ها می‌تواند ورم و التهاب را کاهش دهد.

یک حبه سیر را نصف کرده، آن را روی ناحیه مورد نظر قرار دهید و ۱۰تا ۱۵ دقیقه صبر کنید. این فرآیند را سه تا پنج بار در روز تکرار کنید.

ریشه شیرین بیان
گیاه شیرین بیان برای درمان تبخال بسیار مناسب است و همچنین دارای یک ماده فعال است که به آن گلیسیریزین می‌گویند؛ این ماده دارای خواص ضد التهابی و ضد ویروسی است.

یک قاشق غذاخوری از پودر ریشه شیرین بیان را با نصف قاشق چای‌خوری آب مخلوط کرده، آن را روی تبخال بگذارید و چند ساعت صبر کنید. این کار را چند بار در روز انجام دهید.

همچنین می‌توانید چای ریشه شیرین بیان یا مکمل آن را میل کنید. اگر مستعد تبخال زدن هستید، این گیاه را بخورید تا احتمال تبخال زدن شما به حداقل برسد.

نکته: اگر فشار خون بالایی دارید، از مصرف ریشه شیرین بیان خودداری کنید؛ زیرا فشار خون را افزایش و پتاسیم را کاهش می‌دهد.

 

بالم لیمو
بالم لیمو بهبود تبخال را تسریع، التهاب آن را کاهش می‌دهد و از پخش شدن عفونت‌ها جلوگیری می‌کند. بالم لیمو حاوی ترکیبات ضدویروسی است.

دو قاشق چای‌خوری برگ لیموی خشک شده را با یک لیتر آب داغ به مدت ده دقیقه مخلوط کنید؛ سپس سه تا چهار فنجان از آن را در روز بنوشید. می‌توانید کمی از آن را روزی سه تا پنج بار روی تبخال بزنید.

درمان تبخال با شیر سرد
شیر، حاوی ایموگلوبین‌هایی است که از تبخال زدن جلوگیری می‌کند. ایمونوگلوبولین دسته‌ای از مولکول‌های موجود در سیستم ایمنی است. علاوه بر آن نوعی چربی به نام مونوکاپرین در شیر است که خواص ضدویروسی دارد. شیر سرد همچنین احساس ناراحتی حاصل از تبخال را  کاهش می‌دهد.

یک پد را درون شیر سرد فرو ببرید، آن را به ناحیه مورد نظر بچسبانید و ده دقیقه صبر کنید. این کار را یک یا دو بار در روز انجام دهید. جدا از این روش، نوشیدن شیر هم برای رفع تبخال مفید است.

 


برچسب: تغذیه، سلامتی، درمان، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۹ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۳:۴۶:۱۳ توسط:مجله دلتا موضوع: نظرات (0)

عوارض مصرف بی‌رویه خرما

خرما از آن دسته مواد غذایی است که همیشه در مورد فواید و ارزش غذایی آن شنیده‌اید؛ ولی در این مطلب عوارض احتمالی زیاده‌روی در مصرف خرما را می‌خوانید.

خوردن خرما با چای، همراه غذا، ترکیب آن با گردو به عنوان میان وعده‌ای پرانرژی و حتی وجود آن در وعده‌های غذایی اصلی مثل خرما پلو و موارد بسیار دیگری از مصرف آن در ساعات مختلف روز، موید این واقعیت است که از عوارض احتمالی آن آگاه نیستیم. خرما یک ماده غذایی مفید است؛ اما زیاده‌روی در مصرف آن باعث اختلالاتی در عملکرد برخی قسمت‌های بدن می‌شود. در این مطلب مجله دلتا، در مورد مضرات مصرف بی‌رویه خرما می‌خوانید.

مضرات مصرف زیاد خرما
۱.مشکلات شکمی
خرما سرشار از فیبر است؛ اما جالب است بدانید میزان بالای فیبر آن می‌تواند برای بدن مضر باشد. این اثر معکوس، زمانی اتفاق می افتد که با مصرف بیش از حد خرما، به طور ناگهانی بدن‌تان میزان زیادی فیبر دریافت می‌کند. این موضوع باعث اختلال در دستگاه گوراش و در نتیجه یبوست و نفخ می‌شود. برخی تحقیقات هم بیانگر این است که خرما می تواند باعث تشدید اسهال شود.

 

۲.عامل جوش‌های پوستی
برای نگهداری از میوه‌های خشک و حفاظت آن‌ها از هجوم باکتری‌ها، یک ترکیب شیمیایی به نام سولفات به آن‌ها می‌افزایند. خرمای خشک هم از این قضیه مستثنا نیست. وجود این ماده شیمیایی روی خرمای خشک برای کسانی که پوست حساس دارند، باعث بروز جوش‌های پوستی می‌شود. البته جوش‌های پوستی دلیل دیگری هم ممکن است داشته باشند و آن وجود کپک روی انواع میوه‌های خشک از جمله خرما است.

۳.افزایش وزن
با وجودی که خرما سرشار از فیبر است، کالری بالای آن می‌تواند باعث افزایش وزن شود. هر گرم خرما حاوی ۲.۸ کالری است و این یعنی میزان انرژی نسبتا زیادی دارد و برای کسانی که مستعد چاقی هستند به راحتی منجر به افزایش وزن می‌شود.

۴.هایپر کالمی
افزایش بیش از حد پتاسیم در خون باعث عارضه‌ای به نام هایپرکالمی می‌شود. از آنجا که خرما سرشار از پتاسیم است، اگر به صورت عادی میزان پتاسیم خون‌تان بالاست، در مصرف خرما زیاده‌روی نکنید.

 

۵.مضر برای کودکان
یکی از مضرات خرما متوجه کودکان است. جویدن خرما به دلیل ضخامت و تراکم بالای بافت‌های آن، برای کودکان دشوار است و در نتیجه هضم آن برای روده آن‌ها مشکلاتی ایجاد می‌کند؛ حتی ممکن است نای کودکان را مسدود کرده و باعث خفگی شود.

روزانه چقدر خرما بخوریم؟
مضراتی که در مورد مصرف بی‌رویه خرما گفتیم، به این معنی نیست که مصرف آن را قطع کنید؛ چرا که فواید زیادی دارد و در صورتی که به اندازه مصرف شود، به سلامت بدن کمک می‌کند. این مضرات صرفا هشداری بود برای این که میزان مصرفتان را کنترل کنید. با توجه به ارزش غذایی بالای خرما و اینکه منبع ویتامین‌های B, A, K,C است، سعی کنید در طول روز دو یا سه عدد خرما بخورید.


برچسب: تغذیه، سلامتی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۴۶:۲۰ توسط:مجله دلتا موضوع: نظرات (0)

دندان درد نشانه چه بیماری‌هایی است؟

احساس درد در ناحیه فک و صورت، همیشه نمی‌تواند نشانه درد دندان باشد. ممکن است علت آن بیماری دیگری باشد که عصب‌های دندان را تحریک کرده است.

عموماوقتی احساس دندان درد می‌کنیم، اولین حدس ما پوسیدگی دندان است. اما جالب است بدانید که همیشه منشا دندان درد، پوسیدگی دندان نیست؛ بلکه ممکن است اختلال در سلامت اندام‌های دیگری باعث شود در ناحیه فک و دندان احساس درد داشته باشید. سینوزیت، زونا و سکته قلبی  گاهی دردهایی ایجاد می‌کنند که ممکن است با دندان درد اشتباه گرفته شود؛ بنابراین بهتر است طبق توصیه پزشکان، هر شش ماه یا حداکثر سالی یک بار، به دندانپزشک مراجعه و از وضعیت سلامت دندان‌هایتان اطمینان پیدا کنید. در این مطلب مجله دلتا، با منشا دردهایی که ممکن است باعث دندان درد شوند، آشنا می‌شوید.

۱.سینوزیت
التهاب سینوس‌های فک بالا یا همان سینوزیت، می‌تواند باعث تحریک ریشه دندان‌های فک بالا شود و ما به اشتباه تصور کنیم دلیل این درد، پوسیدگی دندان است. ارتباط نزدیک ریشه دندان‌ها و سینوس‌های فک بالا، باعث این اشتباه می‌شود. البته دردهای سینوسی را از راه‌های دیگری هم می‌توان تشخیص داد. اگر با انگشت، زیر چشم و دو طرف بینی را فشار دهید و احساس درد کنید، می‌توانید تا حدودی مطمئن شوید که پوسیدگی دندان باعث این درد نشده است.

 

۲. بیماری زونا
زونا یک بیماری عفونی است که فعال شدن مجدد ویروس آبله مرغان در بدن، باعث به وجود آمدن آن می‌شود. دردهای ناشی از این بیماری عموما صورت و گردن را درگیر می‌کنند. دلیل این درد، تحریک عصب‌های دندان‌های فک پایین و بالا است که گاهی باعث ایجاد درد در سایر نواحی صورت می‌شود.

۳.سکته قلبی
اگر از سلامت دندان‌های خود اطمینان دارید اما در ناحیه فک پایین سمت چپ احساس درد دارید، حتما آن را جدی بگیرید؛ چرا که ممکن است ازنشانه های اولیه سکته قلبی باشد.

 

البته گاهی استرس و فشارهای روانی هم باعث تحریک عصب‌های دندان و در نتیجه دندان‌درد می‌شود؛ بنابراین وقتی احساس دندان درد می‌کنید، به این احتمالات هم دقت کنید. بهترین کار این است که به طور مرتب به دندانپزشک مراجعه و از سلامت دندان‌های خوداطمینان پیدا کنید تا در صورت احساس درد، راحت‌تر دلیل آن را تشخیص دهید و به پزشک متخصص مراجعه کنید.


برچسب: بهداشت دهان و دندان، دندان، سلامتی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۲۸:۰۶ توسط:مجله دلتا موضوع: نظرات (0)

۳ میان‌ وعده‌ سالم برای کارمندان

میان وعده به همان میزان که می‌تواند به سلامت بدن کمک کند، با انتخاب مواد غذایی پرکالری و مضر ممکن است سلامتی شما را به خطر بیندازد. برای آگاهی بیشتر در مورد میان وعده‌های سالم مجله سلامتی دلتا را بخوانید.

هشت ساعت کار کردن در طول روز باعث می‌شود کارمندان علاوه بر وعده غذایی ناهار، یک میان‌ وعده سالم هم در محل کار نیاز داشته باشند؛ چرا که طبق توصیه پزشکان، بدن برای متعادل نگه داشتن متابولیسم و سطح انرژی، هر چهار ساعت یک بار به خوراکی نیاز دارد. اما توجه کنید از میان‌ وعده‌های پرکالری مانند انواع شکلات و شیرینی استفاده نکنید. توصیه می‌شود غذای سبک یا تنقلات سالم به عنوان میان‌ وعده‌ همراه خود داشته باشید. ترک میان وعده‌های خطرناک و پرکالری، عادتی است که نه تنها موجب مرض نمی‌شود بلکه ضامن سلامتی شماست.

یکی از مشکلات کارمندی، عدم تحرک کافی در طول روز است که همین موضوع می‌تواند به سلامتی آنها آسیب برساند. انتخاب میان‌ وعده‌ های پرکالری باعث تشدید این عوارض می‌شود. بنابراین بهتر است غذاهای سالم را جایگزین میان‌ وعده‌ های مضر کنید و تا حدودی با عوارض پشت میز نشستن های طولانی مقابله کنید. در این مطلب مجله دلتا با میان‌ وعده‌ هایی آشنا می‌شوید که علاوه بر کم کالری بودن، سالم هم هستند و ارزش غذایی بالایی دارند.

میان‌ وعده‌ های سالم
۱.میوه
میوه یکی از بهترین گزینه‌ها برای میان‌ وعده‌ هر قشری علی‌الخصوص کارمندان است. مصرف میوه علاوه بر انواع مواد مغذی، فیبر و ویتامین‌هایی که به بدن می‌رساند، به دلیل تنوع در طعم آن‌ها، تکراری و خسته کننده هم نمی‌شود. نوشیدن یک لیوان شیر در کنار میوه، میان‌ وعده‌ شما را کامل می‌کند. میوه خشک هم طرفداران زیادی دارد؛ اما نباید در مصرف آن زیاده‌روی شود؛ چون میوه‌ها با از دست دادن آب خود، قند بیشتری دارند.

 

۲.آجیل
آجیل‌ها کالری بالایی دارند؛ اما چربی آن‌ها برای قلب مفید است. البته توجه داشته باشید که در مصرف آن زیاده‌روی نکنید. اگر به دنبال منبعی مغذی برای کلسیم، منیزیم، ویتامین E، پتاسیم و فیبر هستید، آجیل را به عنوان میان‌ وعده‌ مصرف کنید.

۳.پاپ کورن با پارمسان
پاپ کورن پارمسان میان‌ وعده‌‌ای است که علاوه بر عطر و طعم فوق‌العاده، ۱۵۰ کالری انرژی برای بدن فراهم می‌کند. پاپ کورن پارمسان در واقع همان پاپ کورن معمولی است که مقداری پنیر پارمسان به آن اضافه شده است. پاپ کورن در گروه غلات سبوس‌دار است و بخشی از انرژی مورد نیاز بدن را فراهم می‌کند.

 

کلام آخر:
معمولا در ادارات، مصرف شکلات و نوشیدنی‌هایی مانند چای، قهوه و نسکافه رایج است. بد نیست بدانید که نوشیدنی‌هایی نظیر نسکافه باعث چاقی می‌شوند.
گاهی این تصور به‌وجود می‌آید که می‌توان با اضافه کردن شیر به نسکافه، اثرات منفی آن را خنثی کرد؛ در حالی که مصرف نسکافه با شیر، مانع جذب کلسیم شیر می‌شود.
 شکلات‌‌‌ها چربی اشباع و مواد قندی بالایی دارند و مصرف بیش از حدشان به چاقی منجر می‌شود؛ پس در مصرف شکلات زیاده‌روی نکنید، چه شکلات تلخ چه شیرین.
نکته‌ای که حتی درباره نوشیدنی‌های مفیدی مثل چای معمولی و چای سبز باید مد نظر داشته باشید، این است که افراط می‌تواند یک ماده غذایی مفید را به یک ماده مضر تبدیل کند. سعی کنید در مصرف نوشیدنی‌ها جانب تعادل را نگه دارید.

 


برچسب: میان وعده، تغذیه، سلامتی، مجله دلتا،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۲۱:۵۲ توسط:مجله دلتا موضوع: نظرات (0)

بادام هندی ؛ آجیل پرخاصیت

بادام هندی آجیل پرخاصیت و دوست پوست و موی شما است. خواص بادام هندی را در مجله سلامتی  دلتا بخوانید.

بادام هندی یک آجیل خوشمزه و پرطرفدار است. شاید همین حالا دل‌تان هوس خوردن بادام هندی کرده باشد، آن هم با آن سر و شکل تازه، ترد و خوشمزه‌اش. درباره خواص بادام هندی چه می‌دانید؟ مجله دلتا شما را به خوردن یک کاسه آجیل متنوع و خوشمزه دعوت می‌کند البته به همراه بادام هندی پرخاصیت. با ما همراه باشید.

 

طبع بادام هندی ؛ آجیل پرخاصیت 
بادام هندی درختی گرمسیری و همیشه سبز است. این درخت می‌تواند تا ۱۴ متر رشد کند. طبع بادام هندی گرم و خشک و به جرأت می‌توان گفت که یک آجیل پرطرفدار است. بادام هندی در واقع نوعی مغز از خانواده Anacardiaceae است؛ انبه و پسته نیز از همین خانواده محسوب می‌شوند. این آجیل خوش رنگ و لعاب در اصل به سواحل شمال شرقی برزیل تعلق دارد.

بادام هندی یک آجیل بسیار مغذی و سرشار از پروتئین است. مواد معدنی موجود در آن مس، کلسیم، منیزیم، ‌آهن، فسفر، پتاسیم و زینک (روی) است. این ماده خوشمزه را می‌توان به عنوان یک میان وعده کامل غذایی مصرف کرد. در ادامه درباره فواید و خواص این آجیل پر خاصیت بیشتر صحبت می‌کنیم.

 

خواص بادام هندی در طب سنتی 
درباره خاصیت بادام هندی چه می‌دانید؟ یک کاسه بادام هندی ترد و خوشمزه این خاصیت‌ها را دارد:

فواید بادام هندی برای لاغری
بادام تلخ و خانواده آن مثل بادام زمینی یا بادام هندی یک منبع غذایی غنی و سرشار از چربی مفید و فیبر است. هر ۳۰ گرم بادام هندی حدود ۱۶۰ کالری دارد که می‌تواند به عنوان یک میان وعده غذایی شما را سیر نگه دارد و باعث کاهش وزن و لاغری شود.

خواص بادام هندی در بارداری
بادام هندی در دوران بارداری به عنوان یک قرص و ویتامین طبیعی شناخته می‌شود؛ حدود ۳۰ گرم از این آجیل حاوی بیش از ۴ گرم پروتئین، ۹ گرم کربوهیدرات و ۱۳ گرم چربی سالم، انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی مفید و لازم برای رشد جنین است؛ بنابراین در طول دوران بارداری یا شیردهی مصرف آن را در برنامه غذایی خود بگنجانید.

 

بادام هندی و یبوست
میزان بالای فیبر در بادام هندی، یبوست و اسهال را به خصوص در دوران بارداری کاهش می‌دهد؛ بنابراین مصرف این آجیل با فیبر طبیعی را فراموش نکنید.

خاصیت بادام هندی در کنترل دیابت
بادام هندی حاوی مقدار اندک قند که باعث می‌شود تا خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ کاهش پیدا کند. البته بادام هندی در عین حال کلسترول بد هم دارد.

پیشنهاد مطالعه : برای اطلاع بیشتر درباره درمان دیابت با آجیل ” آجیل شفابخش برای دیابتی ها ” را مطالعه کنید.

بادام هندی و فشار خون
این آجیل مانند پسته منبع غنی از آهن است که نقش اساسی در انتقال اکسیژن به سراسر بدن را دارد. بادام هندی یک دیورتیک طبیعی است . پتاسیم و منیزیم موجود در این آجیل برای درمان فشار خون بالا، کلسترول و چربی خون بسیار مفید است.

خواص بادام هندی برای پوست و مو
مس و آهن موجود در این آجیل مانند فندق باعث جوان شدن پوست و از بین رفتن چروک‌ها می‌شود. این آجیل از سرطان پوست جلوگیری می‌کند. سلنیوم موجود در بادام هندی برای درمان جوش‌های پوستی و آکنه مفید است. مس موجود در بادام هندی باعث تقویت و رشد مو می‌شود. اگر مشکل ریزش یا سفیدی مو دارید، این آجیل را به صورت روزانه مصرف کنید.

 

مضرات بادام هندی 
اگزالات موجود در این آجیل در صورت مصرف بیش از حد منجر به تجمع و کریستاله شدن در بدن و در نتیجه سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا می‌شود.

پیشنهاد مطالعه : برای اطلاع بیشتر درباره خواص انواع آجیل ” پیشگیری از بیماری قلبی با مصرف آجیل ” را مطالعه کنید.


برچسب: آجیل، مجله دلتا، تغذیه، سلامتی،
ادامه مطلب
امتیاز:
 
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ساعت: ۰۲:۰۶:۲۵ توسط:مجله دلتا موضوع: نظرات (0)