خون خون

مجله دلتا

خوراكي‌هايي كه خونتان را رقيق مي‌كند

​برخي مواد طبيعي خانگي هستند كه مي‌توان از آن‌ها به عنوان رقيق كننده خون استفاده كرد.

بدن راهي براي محافظت از شما در برابر خونريزي دارد. بيشتر اوقات توانايي لخته شدن خون خوب است اما گاهي هم مي‌تواند خطرناك باشد. برخي اختلالات سبب مي‌شوند كه پزشك برايتان داروي رقيق‌كننده خون تجويز كند. با اين حال چند ماده طبيعي وجود دارد كه به كاهش خطر لخته شدن خون كمك مي‌كند. در اين نوشتار از مجله دلتا به بررسي خوراكي هاي رقيق كننده خون مي‌پردازيم.

خوراكي هاي رقيق كننده خون
رقيق كننده‌هاي خون طبيعي، موادي هستند كه توانايي لخته شدن خون را كاهش مي‌دهند. لخته شدن خون فرآيند ضروري است اما گاهي اوقات خون مي‌تواند بسيار لخته شود و منجر به پيچيدگي‌هايي شود كه به طور بالقوه خطرناك هستند. در ادامه با برخي از خوراكي‌هاي رقيق كننده خون آشنا مي‌شويم:

زردچوبه
يكي از اصلي‌ترين تركيبات فعال زردچوبه، كوركومين، است كه به عنوان يك ماده ضد انعقاد عمل مي‌كند.

زنجبيل
آسپرين مي‌تواند به جلوگيري از سكته و حمله قلبي كمك كند. غذا‌هاي حاوي ساليسيلات مانند آووكادو، برخي توت‌ها، فلفل قرمز و آلبالو و گيلاس نيز ممكن است از لخته شدن خون جلوگيري كنند.

سير
پودر سير فعاليت ضد انعقاد دارد كه مي‌تواند خون را رقيق كند، اگرچه اثرات آن كم و كوتاه مدت است.

بادام
بادام ترد و خوشمزه، يكي از عالي‌ترين منابع ويتامين E است. ويتامين E خاصيت ضد لخته شدن دارد و مي‌تواند به عنوان يك رقيق كننده خون موثر عمل كند.

روغن زيتون
روغن زيتون كه يكي از سالم‌ترين روغن‌هاي جهان است، آنتي‌اكسيدان‌هايي دارد كه با راديكال‌هاي آزاد و التهاب مقابله و به نوبه خود به رقيق شدن خون و سلامت بدن كمك مي‌كند.

چاي بابونه
چاي بابونه يكي ديگر از رقيق‌كننده‌هاي طبيعي خون است كه نسبتا بي‌خطر محسوب مي‌شود. اگر داروي رقيق كننده خون استفاده مي‌كنيد، بهتر است از نوشيدن آن در مقادير زياد پرهيز كنيد.

سبزيجات برگ سبز

برخي سبزيجات برگ سبز داراي ويتامين E هستند كه چنانچه گفته شد، به رقيق شدن خون كمك مي‌كند.

 

 

با مجله سلامتي دلتا همراه باشيد


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1399/11/1 ساعت: ۱۳ توسط:deltahealth :